Tätä kakkua syötiin jo itsenäisyyspäivänä, mutta nyt vasta ehdin päivittämään postauksia. Hmm, joulunaluskiireitä...

Murotaikinapohja:

150g margariinia
1dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Painele taikina irtopohjavuoan / reunavuoan pohjalle ja jonkin verran reunoille

Täyte:

1 tlk toffeeksi keitettyä kondensoitua maitoa
1 dl puolukkasurvosta

Sekoita puolukkasurvos ja toffee, ja kaada seos taikinapohjan päälle.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Päälle:

1 levy (130g) Pandan tummaa suklaata
1 rkl voita
1 rkl ranskankermaa

Sulata suklaa ja voi, lisää seokseen ranskankerma. Levitä suklaaseos jäähtyneen, kevyesti lämpimän kakun päälle ja anna jähmettyä. Koristele.