Vielä on juhannusromantiikkaa

Näihin hääkakkuihin sain loppujen lopuksi aika vapaat kädet. Ohjeet oli: valkoista pintaa, liljaa ja vaaleanpunaisia helmiä, ei vihreää. Täytteenä kakuissa on vähälaktoosinen mansikkamousse. Kakkuja valmistui yhteensä 8, joiden lisäksi allergiakakku, jossa yritinkin sitten huomioida mahdollisimman paljon mahdollisia allergioita.

Tässä kimaraa hääkakuista:

Kakut tulee 3-kerroksiseen telineeseen, joten tein ylintä kerrosta vain yhden, keskimmäistä yhden (+varakakun) ja alinta kerrosta 5, jota sitten pitopalvelu vaihtaa sitä myöten kun väki käy leikkaamassa.

Kaikissa on pinnoilla extrawhite-marsipaanin ja satin icen:n fifty-fifty-sekoitus, josta tulee mielestäni hyvä, kivasti käsiteltävä, hyvältä maistuva ja kauniisti leikkautuva massa.

Ja sitten vielä se allergiakakku:

Eli kakku on munaton, maidoton, gluteeniton ja pähkinätön/manteliton. Pohjassa on käytetty gluteenitonta jauhoseosta, maissijauhoja, maidotonta margariinia ja sokeria, moussessa maidotonta kermavalmistetta, tomusokeria, mansikkaa ja liivatetta. Pinnan hyydyke on mansikasta, tomusokerista ja liivatteesta. Näinkin ton-ton-aineksista tuli muuten hyvä mousse!

Lämpimät onnittelut hääparille!