Tänään oli aika valkosuklaa-limejuustokakun uudelle yritykselle  Lime-sitruunamoussekerroksesta tuli raikas ja kirpakka, jota makea ja pehmoinen vanilja-valkosuklaamousse kivasti tasapainotti. Mielestäni oikein onnistunut versio.

Pohja: suklaakakkupohja murustettuna + 80g sulatettua margariinia, painele reunavuoan pohjalle

Mousse 1:
1 prk flora vispiä
1 prk valkosuklaa-limerahkaa
1 sitruunan mehu
½ sitruunan kuri raastettuna
vaniljasokeria
4 liivatelehteä

- vaahdota vispi, sekoita rahka joukkoon
- sekoita sitruunamehu, kuoriraaste ja sokeri vaahdon joukkoon
- liota liivatteet ja lisää vaahtoon
- kaada vuokaan kakkupohjan päälle, hyydytä pari tuntia

Mousse 2:
1 prk flora vanillaa
1 prk vaniljarahkaa
1 levy valkoista suklaata
4 liivatetta

- vaahdota vanilla, sekoita rahka joukkoon
- sulata suklaa ja sekoita vaahdon joukkoon
- liota liivatteet ja lisää vaahtoon
- kaada vuokaan mousse 1:n päälle jaanna hyytyä jääkaapissa vaikkapa yön yli

Koristele