Kevät on tuonut paitsi vihreän ja keltaisen tarpeen, niin myös sitruunan nälän, ja tällä kertaa sitä toteutettiin näin: 

Pohjana on (pakkasesta valmiina löytynyt) n. 2 munan sokerikakkupohja, murustettuna ja muruset kostutettu n. 70g sulatettua margariinia ja n. 1 dl grandin sitruunamehua -> paineltu sydämenmuotoisen reunavuoan pohjalle

Täyte:

1 pkt flora vanillaa
2 prk valion sitruunarahkaa
1 levy Pandan valkoista suklaata
7 liivatelehteä

- vaahdota vanilla, vatkaa vaahdon joukkoon rahkat
- sulata suklaa ja lisää varovasti sekoittaen vaahtoon
- pehmitä liivatteet kylmässä vedessä n. 5 min, ja liota n. 1 dl kiehuvaan kuumaa vettä
- anna liivateseoksen jäähtyä hetki ja sekoita hyvin rahkavaahtoon
- kaada vaahto kakkupohjan päälle
- hyydytä jääkaapissa yön yli

Päällinen:

n. 3 dl grandin sitruunamehua
sitruunaesanssia / sitruunan mehua
5 liivatelehteä

- pehmitä liivatteet kylmässä vedessä n. 5 min, ja liota n. 1 dl kiehuvaan kuumaa vettä
- anna liivateseoksen jäähtyä hetki ja sekoita hyvin mehun joukkoon
- kaada mehuseos hyytyneen kakun päälle
- hyydytä jääkaapissa muutaman tunnin
- koristele