KAKKUPUOTI
Kakkupuoti MariAnnika on sivutoiminen yritys jonka toimitilana on kotikeittiö.

TILAUS
Otathan yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse: marikallio1@gmail.com
Vastaan sähköposteihin nopeasti, eli ellei vastausta ala kuulumaan 2 vrk: sisällä, niin ole uudelleen yhteydessä tai soita, joskus sähköpostin tiet kulkevat puolin jos toisin roskapostin puolelle. Huomioi myös tuo sähköpostiosoitteessa olevan ykkönen J

Tiedustelethan kakkutoivettasi hyvissä ajoin. Pystyn valmistamaan kakkuja rajallisesti, eli tilaustiedustelu on hyvä jättää mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, niin varaat paikkasi kakkukalenteriini. Samalla mahdollistetaan monimutkaisempienkin koristetoiveiden toteuttaminen. Viime tingassakin voi toki kakkua tiedustella, satunnaisesti joukkoon mahtuu matti-myöhäisetkin. Muistathan mainita tilatessasi mahdollisista allergioista.
Kun tilaus on suunniteltu ja sovittu valmiiksi, saat sähköpostiisi tai postitse kakkutilauksen laskun. Toivon maksua ensisijaisesti viitesiirtona, mutta erikseen sovittuna käteismaksukin onnistuu. Maksaminen pankki- tai luottokortilla ei valitettavasti ole mahdollista. Maksusuoritus on oltava tehtynä ja näkyvissä saajan tilillä ennen tilauksen noutoa. Isommissa, yli 200€ arvoisissa tilauksissa sovitaan tilaajan kanssa erikseen jo varhaisemmassa vaiheessa suoritettava käsiraha.

HINNASTO
Kakut toteutetaan 10 hlön koosta alkaen -> 15, 20, 25, jne. Lähtöhinta yksittäiselle täyte- tai voileipäkakulle on 50€, hyydykekakulle 30€.
Jokainen kakku suunnitellaan erikseen asiakkaan toiveitten mukaisesti, ja hintaan vaikuttaa tällöin kakkuun toivottu ulkoasu, sisältö sekä koristeiden määrä ja vaativuus.

KAKKUPOHJAT:
- vaalea ”perus” sokerikakkupohja / kaakaoinen sokerikakkupohja / värjätty sokerikakkupohja / gluteeniton sokerikakkupohja
- suklaakakkupohja / porkkanakakkupohja / kananmunaton kakkupohja

TÄYTE-ESIMERKKEJÄ:
marjat
: mansikka, mustikka, vadelma, lakka, puolukka, karpalo, herukat, kirsikka
- marjamousset sopii hyvin yhdistelmämauiksi, kuten mansikka-vanilja, mustikka-valkosuklaa, vadelma-suklaa, kuningatar-kinuski, puolukka-vanilja, karpalo-suklaa, lakka-valkosuklaa, punaherukka-mansikka jne.
- marjoista arvokkaampia ovat vadelma ja lakka, eli näiden kohdalla vaikutus hlöhintaan on + 0,2-0,5€ valinnoista riippuen
hedelmät: omena, persikka. mango, banaani, lime, sitruuna
- hedelmätäyteyhdistelmiksi sopii hyvin esim. vanilja-omena, lime-valkosuklaa, persikka-mango, banaani-kinuski, sitruuna-vanilja jne.
suklaat: tumma suklaa, valkoinen suklaa, maitosuklaa
- myös maustetut maitosuklaat tuo hienosti makua täytteeseen, esim. minttukrokantti, appelsiinikrokantti, pätkis, dajm, marianne, jne.
- otathan huomioon, että vain tummasta suklaasta saa tehtyä laktoosittoman tai vähälaktoosisen täytteen
muut: kinuski, toffee, lakritsi, liköörit (Bailey`s, Dooley`s ym.)
- liköörien kohdalla vaikutus  hlöhintaan on + 0.2-0.5€

Hintaesimerkkejä:
Täytekakku sokerikakkupohjalla alkaen 3€/hlö
Täytekakku suklaa- / porkkana- / kananmunattomalla kakkupohjalla alkaen 3,5€/hlö
Kerros- / muotokakut alkaen 3,5€/hlö
Hääkakut alkaen 4,5€/hlö
- hääkakkujen hintaan sisältyy valitsemanne pohja, täyte, muoto ja koristelu, sekä 10 hlön ”koekakku” erikseen sovittuna ajankohtana
Hyydykekakut: alkaen 35€ (15 hlön)
Voileipäkakut:
- Kalavoileipäkakku 4.5€/hlö
- Liha- / kana- / kasvisvoileipäkakku 4€/hlö

MUUT TUOTTEET
kääretortut (myös GL, tarv. LA/VLA) n.15 palaa 20€
- kaakaokääretorttu, vanilja- tai valkosuklaamousse + marja
- vaalea kääretorttu, kaakaomousse + hillo
suklaapalat (myös.GL, tarv. LA/VLA) 40kpl 40€

TOIMITUS
Tilausten nouto toimipisteestä sovitaan erikseen tilausvahvistukseen mennessä. Erikseen sovittuna kakkutilaus voidaan myös toimittaa juhlapaikalle hintaan 8€ + 0.5€/km.

Muutokset hinnastoon ja tilausehtoihin on mahdollisia.