Valion uutuusrahkasta oli pakko kokeilla jotain hyvää, ja hyväähän se oli, ja raikasta :)

Pohjana sokerikakkupohja, kostutus sitruuna-limemehua

Täyte: 

2 prk flora vispiä vaahdotettuna
2 prk valkosuklaalimerahkaa
sokeria
1 levy valkoista suklaata karkeana rouheena
n. 1½ dl sitruuna-limemehua (laimentamaton)
10 liivatetta

- vaahdota sokeroidut vispit ja sekoita rahkat hyvin joukkoon
- rouhi suklaa ja lisää vaahtoon
- liota liivatteet kylmässä vedessä
- kiehauta mehu ja sekoita pehmenneet liivatteet mehuun. Jäähdytä hetki ja lisää vaahtoon. Sekoita huolella.
- kaada täyte vuokaan kostutetun pohjan päälle
- anna hyytyä jääkaapissa min. 2 tuntia

Päälle:

n. 4dl hivenen laimennettua sitruuna-limemehua
5 liivatetta
vihreää elintarvikeväriä

- liota liivatteet ja sulata ne pieneen määrään kiehuvaa vettä, jäähdytä hetki ja sekita mehun joukkoon
- lisää halutessasi vihreää elintarvikeväriä
- kaada hyytyneen kakun päälle
- hyydytä jääkaapissa min. 2 tuntia

Koristeeksi valkosuklaata