Tätä kakkua tarjoilin eilisille iltavieraille jälkiruoaksi puolukkatryffelien kanssa

Kakku on laktoositon ja gluteeniton.

Pohja on sama mitä useimmiten näissä gluteenittomissa käytän, ainakin tästä postauksesta löytyy resepti.

Täyte:
2 dl laktoositonta kermaa
1 prk (0.33dl?) laktoositonta vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk laktoositonta vaniljarahkaa
n. 4-5 dl omenasosetta
7 liivatetta

- vaahdota kerma ja vniljakastike, sekoita joukkoon rahka ja omenahillo
- sekoita vaahtoon liotetut liivatteet, kaada irtopohjavuokaan pohjan päälle ja hyydytä kakkua jääkaapissa muutaman tunnin ajan / yön yli

Pinta:

n. 2-3 dl omenasosetta
3 liivatetta

- liota liivatteet ohjeen mukaan ja sekoita hilloon, kaada seos hyytyneen kakun päälle ja hyydytä

Koristeena manteilastuja ja marsipaani-omenankukkia