Suklaaharjoitukset jatkuu  Loppiaisvieraille tein Suklaaunelmat-kirjasta tämännäköisiä kreemi-brownieita:

En tiedä ulkonäöstä, mutta maku on aivan mielettömän hyvä! Jos suklaista ja makeaa tekee mieli, niin tällaisella ohjeella leipomaan:

Pohja:

200g tuorejuustoa                                        
(0,5 tl vaniljauutetta)
25 g hienosokeria
- vatkaa tuorejuusto (itse jätin vaniljauutteen pois ja korvasin vaniljatuorejuustolla) ja sokeri pehmeäksi, laita sivuun odottamaan

2 munaa
225 g hienosokeria
- vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi

6 rkl voita
3 rkl kaakaojauhetta
 - sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon kaakaojauhe

- sekoita suklaaseos muna-sokerivaahtoon

100 g jauhoja                                    
1 tl leivinjauhetta
50 g pekaanipähkinämurskaa
- sihtaa jauhot vaahtoon ja lisää taikinaan pähkinämurska

Tasoita puolet suklaataikinasta voideltuun vuokaan (sivu 20cm). Levitä tuorejuustoseos suklaataikinan päälle, ja loput suklaataikinasta vielä tuorejuustoseoksen päälle. Paista 180 asteisessa uunissa n. 45 min.

Kuorrute:

50 g voita
1 rkl maitoa
100 g tomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
- laita voi ja maito kattilaan ja anna voin sulaa hiljalleen. Sekoita joukkoon tomusokeri ja kaakao. Kaada jäähtyneen kakun päälle vuokaan ja anna kovettua ennen leikkaamista.
 

Lisäksi vieraat saa näitä jo aiemmin kokeiltuja suklaamuffinsseja, tällä kertaa flora vispillä kuorrutettuna ja suklaalehdillä koristeltuina: