Tavoitteena oli raikas ja hyvä juustokakku laktoosittomana ja gluteenittomana.

Näistä aineksista lähdettiin rakentamaan:

pohja:
3 kananmunaa
1½ dl sokeria
1½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

- vaahdota munat ja sokeri, lisää kuivat aineet
- paista irtopohja/reunavuossa 200 asteessa n. 8 min. 

- anna jäähtyä ja kostuta

täyte:
2 prk (5 dl) laktoositonta kermaa
1 prk laktoositonta vaniljarahkaa
n. 1½ dl sokeria
n. 5 dl mansikkasurvosta
n. 3 dl punaherukkahilloa
10 liivatetta

- laita liivatteet kylmään veteen
- vaahdota kermat ja sokeri, lisää rahka vaahtoon
- lisää vaahtoon mansikka ja punaherukka
- purista liivatteet ja sulata tilkkaan kiehuvaa vettä, kaada vaahtoon ja sekoita hyvin

- kaada vaahto jäähtyneen, kostutetun pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä esim. yön yli

pinta:
n. 5 dl punaherukkahilloa
5 liivatetta

- liota liivatteet ja sekoita hillon joukkoon
- kaada hyytyneen kakun pinnalle ja anna hyytyä kylmässä
- koristele