Työyhteisön pitkäaikainen jäsen lähti kohti uusia haasteita, ja läksiäisjuhlaan valmistui kaksi moussekakkua, ja yksi reippaan kokoinen voileipäkakku. Voileipäkakuksi valikoitui kasvisvoileipäkakku:



Tämän kasvisvoikkarin olen lanseerannut valikoimaani vasta tämän vuoden puolella, ja tällä on kyllä se kaikkein tärkein ominaisuus, mikä voileipäkakussa pitääkin olla, eli se on hyvää smiley Eikös se ole tärkeintä? Kurja se olisi tehdä kakkua, joka omasta mielestä on sellainen "ihan kiva" tai "hiukan pliisu". Tämän voileipäkakun täytteisiin kuuluu pääainesosina aurinkokuivattua tomaattia ja fetaa, ja siitä yhdistelmästä tulee jo ilman lisukkeitakin herkkua.

Ja sitten niitä moussekakkuja, toisena herkkusuosiki fazerinajuustis:



Ja laktoosittomana vaihtoehtona aurinkoinen persikka-mangomoussekakku: