Tämän Dooley`s-kakun resepti löytyy lähes samanlaisena täältä jostain blogimaailman arkistoista, mutta tässä ajan saatossa muovaantunut ohjeeni:

pohjaksi keksi/kakkumurua + n. 70g sulatettua rasvaa ja ½ dl kahvia
- painele massa tiiviisti irtopohjavuoan pohjalle

1 prk flora vispiä
200 g vaniljatuorejuustoa
1½ dl Dooley`s:a
½ dl vahvaa kahvia
6 liivatelehteä

- vaahdota vispi, vatkaa vaahdon joukkoon tuorejuusto
- liota liivatteet kylmässä vedessä
- kiehauta likööri ja kahvi kattilassa, ja kaada kuivaksi puristettujen liivatteiden päälle, sekoita hyvin ja lisää vaahtoon
- kaada taikina irtopohjavuokaan
- anna hyytyä jääkaapissa yön yli (tai ainakin 4 tuntia)

päälle:
1 prk kaupan kinuskikastiketta
1 dl kahvia
2-4 liivatetta (2, jos on aikaa jähmettyä, enemmän, jos on kiireempi)

- liota liivatteet
- kaada kinuski kulhoon
- kiehauta kahvi kattilassa ja kaada puristettujen liivatteiden päälle, sekoita kinuskiin
- kaada massa kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa