Teki mieli tehdä jotain suklaista herkkua huomisille iltavieraille ja löysin NamiHiiren syksyisestä kakkukilpailusta palkintona saamastani Leivotaan-lehdestä tämän puolukkatryffelien aivan upean reseptin:

200g tummaa suklaata
2 rkl voita
1 dl pakastepuolukoita
1 rkl creme fraichea
1 dl tomusokeria

kuorrutus:
½dl kaakaojauhetta
2 tl kanelia

- paloittele suklaa kulhoon ja lisää voi, sulata vesihauteessa ja sekoita tasaiseksi
- riko pakastepuolukat kevyesti haarukalla ja sekoita ne suklaamassaan creme fraichen ja tomusokerin kanssa
- anna seoksen hyytyä jääkaapissa 30-40 min
- pyörittele jäähtyneestä, hyytyneestä massasta kaakao-kanelijauheessa tryffeleitä

Tryffeleistä tuli aivan upean suklaisia mutta raikkaita, näitä teen varmasti vielä toistekin!