Vietimme aivan mahtavan aurinkoista ja lämmintä pääsiäissunnuntaita mökillä, ja mukaan tein tämän näköisen kakun:

Pohjana neljän munan täytekakkupohja flora vanilla -kostutuksella ja lime curd -kerroksella.
Kerrosten väleissä lime-valkosuklaamousse:
1½ prk flora vanillaa vaahdotettuna
2 prk lime-valkosuklaarahkaa
1 levy pandan valkosuklaata sulatettuna
4 limen mehu
½ prk limecurdia
125g bavarois:n neutra-jauhetta

Eristekerroksena ruokotomusokerista tehty voikreemi:
125g margariinia
250g ruokotomusokeria
1 rkl vettä

Päällä 1 pkt appelsiinin makuista sokerimassaa ja toinen osa valkoista marsipaania sekoitettuna, marsipaanipajuja sokerimassakissoineen ja tummasta suklaasta tehty "pesä" kindermunalle, pikkumunille ja sokerimassaporkkanalle. Kaikkea sitä saattaa pääsiäismnista kuoritua

Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa tuota maustettua sokerimassaa ja oli se tosiaan hyvän makuista, mutta ihan kummallista työstää, siksi lisäsin sitkoa marsipaanilla.

ILOISTA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!