Kalakakku:

36 palaa (n. 2½ pkt) Reilu-täysjyväviipaletta
hylamaitokostutus
n.700g savulohta
2 pkt Creme Bonjour ruohosipulituorejuustoa
1 prk creme fraichea
nippu kevätsipulia
n. ½ nippua tilliä

päälle:
6 pkt m:ton Creme Bonjour tuorejuustoa
n. 150g kylmäsavulohta
2-3 pss salaattia
vihreitä viinirypäleitä
timjamia
sitruunaviipaleita
kurkkua

Lihakakku:

36 palaa (n. 2½ pkt) Reilu-täysjyväviipaletta
hylamaitokostutus

1.täyte (kahteen väliin):
n. 250-300g saunapalvikinkkua
n. 250-300g metwurstia
2 prk valkosipulituorejuustoa
1prk creme fraichea

2.täyte (yhteen väliin):
n. 400g kurkkusalaattia (omatekoinen)
200g raejuustoa
1 prk ruohosipulituorejuustoa

päälle:
6 pkt m:ton Creme Bonjour tuorejuustoa
n.150g ohuen ohutta metwurstia
2-3 pss salaattia
punaisia viinirypäleitä
timjamia
kurkkua