Tässä on äkäinen lintu. Hetki sitten täällä oli myös äkäinen kakun tekijä, kun materiaali ei meinannut sitten millään taipua tekijän tahdon mukaan. En ole pitkään aikaan työstänyt kakun pintaa silkasta marsipaanista, enkä taaskaan muistanut miten joustamatonta se on, kun sitä yrittää saada tasaiseksi kakun päälle. Aargh! Pari taisteluarpea lintu sai kylkiinsä, kun tasoittelin alareunaa...

Vastoinkäymisistä huolimatta olen lopputulokseen ihan kohtuullisen tyytyväinen, ja aivan ihanaa oli, kun kakun saaja, pikkuinen synttärisankari näytti olevan vilpittömästi ihastunut nähdessään birdien

Täytteenä kakussa on laktoositon suklaamousse ja vaniljakreemisipaisut joka kakkulevyn päällä. Niin ja tällä kertaa en tehnyt kakkua kulhoon kääretorttulevyistä niin kuin usein tämän muotoiset kakut teen, vaan leikkasin korkeaksi paistamani 6 munan kakkupohjan kuuteen levyyn ja täytin korkeaksi keoksi reunavuoan ja reunakalvon avulla. Hyytyneenä sahailin muotoon ja kreemitin. No se tarinasta, tässä kakku:

Nokkaa tukee kaksi grillitikun pätkää, koska spagetista ei ollut tämän kaliiberin tuentaan.